Μπράμπετς: «Είναι μια πρόκληση ο Άρης»

Ο Γιακούμπ Μπράμετς είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη, καθώς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μπράμπετς: «Είναι μια πρόκληση ο Άρης»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός δήλωσε ανυπόμονος να περάσει σε δράση και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα.

Φυσικά θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΠΑΕ Άρης.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να δω το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσω τους ανθρώπους του Άρη. Είναι μια πρόκληση, έχω προσδοκίες, όμως να υπογράψω πρώτα και μετά θα πούμε περισσότερα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για το τι έμαθε σχετικά με τον Άρη, ο Μπράμπετς είπε: «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στην εθνική, Βατσλίκ και Πέκχαρτ, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω εδώ».

Όσο για την ετοιμότητά του, σημείωσε: «Είμαι έτοιμος να παίξω, είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε τελειώσει. Πάντα ήμουν έτοιμος σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα».