Θέλει Ομάρ η Μπολόνια, αλλά…

Επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον των «ροσομπλού» για τον Νορβηγό μπακ από τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας.

Θέλει Ομάρ η Μπολόνια, αλλά…

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί εμπλέκεται συνεχώς σε μεταγραφικά σενάρια με τη Μπολόνια να είναι η ομάδα που φέρεται να ασχολείται πιο σοβαρά μαζί του. Το γεγονός πως το όνομα του Νορβηγού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «ροσομπλού» επιβεβαιώθηκε και από τα πλέον επίσημα χείλη.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπολόνια, Ρικάρντο Μπιγκόν σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε και στον Ομάρ. Συγκεκριμένα μίλησε για την ανάγκη της Μπολόνια να αποκτήσει δεξί μπακ.

Ο Ρικάρντο Μπιγκόν ρωτήθηκε για τον Ματιέλο της Αταλάντα και τον Ρισπόλι της Παλέρμο και απάντησε: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Και ο Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού μας απασχολεί, αλλά προς το παρόν θεωρείται ακριβός», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισημαίνεται πως οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας ανέρχονται στα 6 εκατ. ευρώ.

Επιβεβαιώνει ότι η Μπολόνια ασχολείται με τον Ομάρ, αλλά από την επισημαίνει ότι τα χρήματα είναι αρκετά. Βέβαια, δεν «καίει» την περίπτωση του Νορβηγού μπακ και προφανώς είναι ένα θέμα που θα τραβήξει πολύ.