ΑΕΚ: Συμφωνία με Ζούμπερ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία για τον δανεισμό του Στίβεν Ζούμπερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ.

ΑΕΚ: Συμφωνία με Ζούμπερ

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Στίβεν Ζούμπερ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, επήλθε συμφωνία για τον δανεισμό του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, και ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ, ταξίδεψαν εσπευσμένα στην Φρανκφούρτη και όπως όλα δείχνουν έκλεισαν ένα πολύ σημαντικό deal για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς Ελβετού.

Πάντως, από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίστηκε πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο τονίστηκε πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα, ο Ζούμπερ θα πρέπει να πετάξει άμεσα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, αφού τη Δευτέρα (30/8) ενσωματώνεται στην εθνική Ελβετίας για το φιλικό της Τετάρτης (1/9) με την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης (31/8) εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.