Άρης - Λαμία 1-1: Του έδειξε τις αδυναμίες του (highlights)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Λαμία. Προβλημάτισαν οι «κίτρινοι» που ισοφάρισαν με γκολ του Ασλανίδη στην τελευταία φάση (90+8'). Ο Σάσα με αυτογκόλ (72') είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Με πρόβλημα στο 61ο λεπτό αποχώρησε ο Καμαρά

Άρης - Λαμία 1-1: Του έδειξε τις αδυναμίες του (highlights)

Δεν είχε νικητή η φιλική αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Άρης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους να προβληματίζουν με την εικόνα τους και το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Άκης Μάντζιος περίμενε να δει πράγματα από την ομάδα του στο όγδοο φιλικό, κράτησε (αρκετές) σημειώσεις και είδε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η Λαμία ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 72' όταν ο Τιρόνε εκτέλεσε το φάουλ και ο Σάσα στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σιαμπάνη.

Οι «κίτρινοι» έψαξαν το τέρμα της ισοφάρισης και το κατάφεραν στο 98ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Ασλανίδη μετά από μπαλιά του Τζέγκο.

Ο επιπλέον προβληματισμός για τους γηπεδούχους προήλθε από την αποχώρηση του Καμαρά με πρόβλημα τραυματισμού στο 61ο λεπτό.

Διαιτητής: Αγγελάκης

Άρης (Α. Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Λούμορ, Σάκιτς (71’ Σούντγκρεν), Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Ασλανίδης, Εντιαγέ (63’ Τζέγκο), Ματίγια (46’ Σάσα), Μαντσίνι (46’ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (84’ Ντουάρτε), Ιτούρμπε (61’ Χαϊροβιτς), Καμαρά (61’ Μάνος).
Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Γκέντζογλου, Νούνιες, Μανούσος (57’ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (57’ Καραμάνος), Σαραμαντάς (71’ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης (68’ Τιρόνε), Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς.