Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ.: Ισοπαλία 1-1 και όλα μοιρασμένα

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Λεωφόρο με τους «πράσινους» να μην έχουν ακόμα νίκη στα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ.: Ισοπαλία 1-1 και όλα μοιρασμένα

Για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα φιλικό ματς στην προετοιμασία τους φέτος, ενώ δεν δείχνουν να βελτιώνουν την εικόνα τους τόσο στις στημένες φάσεις, όπου δέχθηκαν ξανά γκολ, όσο και μεσοεπιθετικά, αφού τους λείπει η ποιότητα και οι αξιόπιστες λύσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης ήταν «σφιχτός» αμυντικά, δεν άφησε πολλούς διαδρόμους στον αντίπαλό του με τον Ράσταβατς να δοκιμάζει αρκετά σχήματα και πρόσωπα. Μάλιστα οι Αρκάδες έμειναν αήττητοι για έβδομο συνεχιόμενο παιχνίδι.

Μετά από ένα αναγνωριστικό διάστημα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 18’ μετά από συνεργασία Καρλίτος και Ιωαννίδη.

Οι δυο επιθετικοί του «τριφυλλιού» άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, με τον δεύτερο να περνάει κάθετα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και τον πρώτο να πλασάρει διαγώνια, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης

Στο 34'εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, ο Μαουρίσιο αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Αστέρα πλασάρει, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Τσιφτσή.

Στο 40' ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το 1-1 με τον Παναθηναϊκό να δέχεται ξανά γκολ επειδή η άμυνά του έχασε τη φάση στον αέρα. Φάουλ του Ρέγκις από δεξιά, κεφαλιά του Μπενίτο μέσα από την περιοχή και η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνία του Διούδη.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους οι δυο ομάδες δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ 1-1.

Στην συνέχεια οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τις αλλαγές, προκειμένου να δοκιμάσουν διάφορα πλάνα και τακτικές, αλλά και πρόσωπα.

Μάλιστα στο 63’ μπήκε στο ματς και ο Λούντκβιστ παίρνοντας τη θέση του Μπουζούκη.

Ο ρυθμός έπεσε καθώς οι δύο ομάδες έχασαν τον ρυθμό τους, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε μια καλή ευκαιρία στο 68'.

Ο Καρλίτος από δεξιά πασάρει κάθετα στον Σάντσες, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή, ντριμπλάρει τον Άλβαρες και σεντράρει στη μικρή περιοχή, όπου ο Λούντκβιστ δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και στη συνέχεια δεν προλαβαίνει ο Μακέντα.

Στο 74' ο Μακέντα κλέβει τη μπάλα σε φάση ανάπτυξης παιχνιδιού του Αστέρα, πασάρει στον Καμπετσή ο οποίος κινείται κάθετα στην περιοχή και πλασάρει υπό την πίεση του Ατιένθα για να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρμπέλης πέρασε στο παιχνίδι επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά από οκτώ μήνες.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες δεν απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με τελικό σκορ 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Διούδης (46΄ Ξενόπουλος) , Κώτσιρας (46΄ Σάντσες), Σάρλια, Βέλεθ (65΄ Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Πέρεθ (79΄ Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Ενγκμπακοτό (57΄ Καμπετσής), Μπουζούκης (63΄ Λούντκβιστ), Καρλίτος(75΄ Χατζηθεοδωρίδης) και Ιωαννίδης (46΄ Μακέντα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής (46’ Παπαδόπουλος), Τασουλής (46’ Άλβαρες), Χριστόπουλος (46’ Ατιένθα), Αντζουλάς (46’ Βαλιέντε), Καρμόνα, Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Σανταφέ (46’ Καστάνιο), Κανελλόπουλος (46’ Καπίγια), Τιλίκα (46’ Ριέρα), Ρεγκίς, Μπενίτο (46’ Μπαράλες).