Ολυμπιακός: Ο Χασάν που φεύγει για Αίγυπτο και η πρόταση που αναμένεται

Φημολογείται τις τελευταίες ώρες ότι θα έρθει πρόταση για τον Αχμέντ Χασάν, που θα είναι συζητήσιμη για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Χασάν που φεύγει για Αίγυπτο και η πρόταση που αναμένεται

Ο Αχμέντ Χασάν θα φύγει τελικά για τα παιχνίδια της Εθνικής Αιγύπτου τον Σεπτέμβριο, παρά τα όσα ακούγονταν προ ημερών ότι μπορεί να μην ήταν στις κλήσεις.

Δεν υπήρχε περίπτωση ο φορ του Ολυμπιακού να απουσίαζε από τις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πάντοτε είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Το θέμα βέβαια δεν είναι για τους Πειραιώτες αν θα παίξει τις προσεχείς μέρες με την Αίγυπτο, αλλά αν θα γυρίσει πίσω στον Ρέντη.

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι ετοιμάζεται να «σκάσει» πρόταση για τον Χασάν από ομάδα που συμμετέχει σε καλό πρωτάθλημα. Μια πρόταση που ενδεχομένως να είναι συζητήσιμη, δίχως αυτό να σημαίνει κιόλας ότι ο Ολυμπιακός θα την αποδεχτεί.

Η προσφορά που θα έρθει, όμως, δεν θα είναι από αυτές που μπορεί να πει κάποιος ότι απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες. Ίσως να γίνει κάποια διαπραγμάτευση. Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι δεν είναι και σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα απαντήσει θετικά.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο πάντως, είναι ότι γίνεται... παιχνίδι για τον Χασάν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και σίγουρα έως την Τρίτη (31/8) που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ειδησεογραφία γύρω από τον «Φαραώ».

Από την πλευρά του ο Χασάν το παλεύει καθημερινά στον Ρέντη, παρότι αναγνωρίζει ότι όταν ο Τικίνιο θα αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, θα περάσει σε... τρίτη μοίρα. Πίσω από τον Ελ Αραμπί δηλαδή και τον Βραζιλιάνο. Εκτός κι αν έως την Τρίτη (31/8) προκύψει θέμα πώλησής του.