Καρμπόβνικ: «Παίζω δεξιά, αριστερά και στο κέντρο, υπέροχα όλα στον Ολυμπιακό»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίχαλ Καρμπόβνικ μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Καρμπόβνικ: «Παίζω δεξιά, αριστερά και στο κέντρο, υπέροχα όλα στον Ολυμπιακό»

Τη δυνατότητά του να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού αλλά και στη μεσαία γραμμή εάν χρειαστεί, επισήμανε ο Μίχαλ Καρμπόβνικ στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Μπράιτον.

Ο διεθνής 20χρονος Πολωνός εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Europa League ενώ έκανε λόγο και για τη γνωριμία του με πρώην παίκτες του Ολυμπιακού με τους οποίους μίλησε για τη νέα ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Καρμπόβνικ στο Olympiacos TV

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένας κορυφαίος σύλλογος στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να το δείξω στο γήπεδο. Μπορώ να παίξω και δεξιά και αριστερά στην άμυνα, ενώ έχω αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή επομένως δεν θα είναι πρόβλημα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στους ομίλους του Europa League και περιμένω με ανυπομονησία να συμβεί αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μία νέα εμπειρία και νιώθω έντονα. Πήρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και είμαι ευγνώμων. Ξέρω κάποιους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και έχω μιλήσει μαζί τους, ο Ολυμπιακός και αυτό το μέρος είναι υπέροχο, άρα όλα είναι καλά».