ΑΕΚ: Ομιλία Μελισσανίδη στους παίκτες ενόψει Super League

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Ομιλία Μελισσανίδη στους παίκτες ενόψει Super League

Στα Σπάτα μετέβη την Τρίτη (24/8) ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αξιοποίησε την ευκαιρία για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι πραγματοποιούσαν την απογευματινή τους προπόνηση.

Απευθυνόμενος στους «κιτρινόμαυρους», τόνισε ότι η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά μετά τον ντροπιαστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Βελέζ, ωστόσο τους πιστεύει ενόψει της έναρξης της Super League:

«Ήρθα να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και να καταφέρουμε τους στόχους μας φέτος στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, αλλά τώρα ξεκινάμε στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει. Σας πιστεύω όλους πάρα πολύ, για αυτό και είστε εδώ», ανέφερε αρχικά ο Μελισσανίδης.

Στη συνέχεια, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δήλωσε: «Προχωράμε δυνατά και θέλω να δω την ΑΕΚ όπως αξίζει στο ρόστερ της. Να δουλεύετε πολύ και σωστά. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλή αρχή σε όλους σας».