Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη, κλήθηκαν σε απολογία!

Ο Λούκας Βιγιαφάνες χειροδίκησε κατά του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (26/8).  Ο Ιβάν Γιοβάνιοβιτς έδιωξε αμφότερους από την προπόνηση και τους έστειλε στη διοίκηση να απολογηθούν.

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη, κλήθηκαν σε απολογία!

Πρωταγωνιστές σε ένα πολύ άσχημο εσωτερικό επεισόδιο του Παναθηναϊκού ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Στην προπόνηση της Πέμπτης (26/8) ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός χειροδίκησε κατά του συμπαίκτη με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τους διώξει αμφότερους από το πρόγραμμα, στέλνοντάς τους στη διοίκηση του συλλόγου για απολογία.

Σε ένα σημείο της προπόνησης οι δύο παίκτες άρχισαν να λογομαχούν για μία φάση, με τα πράγματα να ξεφεύγουν εκτός ορίων στη συνέχεια με ευθύνη του Βιγιαφάνιες, ο οποίος χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη. Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους και το τεχνικό τιμ, με τον προπονητή των «πρασίνων» να μην έχει άλλη επιλογή, πέρα από την αποβολή τους.

Με εντολή του Σέρβου τεχνικού και οι δύο παίκτες προπονήθηκαν μόνοι τους στο «Γ. Καλαφάτης» το πρωί της Παρασκευής (27/8) και δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό του Σαββάτου (28/8) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κορωπί.

Αμφότεροι έχουν κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση και θα τους επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο, με τον Αργεντινό να κινδυνεύει με μεγαλύτερη «καμπάνα», λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του.