Παναθηναϊκός: Στις αρχές Σεπτεμβρίου το νέο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη

Σε επίσημες συζητήσεις με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη για ανανέωση του συμβολαίου του θα μπει ο Παναθηναϊκός στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Στις αρχές Σεπτεμβρίου το νέο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει μία σημαντική κίνηση στο ρόστερ του στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, καλώντας τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον ατζέντη του για να συζητήσουν σε επίσημη βάση πλέον το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2024.

Το θέμα της ανανέωσης του Έλληνα εξτρέμ τέθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την πλευρά του διεθνούς μεσοεπιθετικού για την πρόθεσή τους να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους για την επόμενη τριετία.

Στη συνέχεια, προέκυψε το έντονο ενδιαφέρον της τουρκικής Αλτάι, η οποία όμως δεν κάλυψε ποτέ στο ποσό τη ρήτρας του 1.5 εκατ. ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη και η υπόθεση «πάγωσε» οριστικά στις 12 Αυγούστου, όταν κι έληξε η προθεσμία που υπήρχε στο συμβόλαιό του για ενεργοποίηση του buy-out.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον 24χρονο εξτρέμ για τα επόμενα χρόνια κι έχει ξεκάθαρη θέση για το τι είναι διατεθειμένος να προσφέρει ως προς τις αποδοχές. Διπλασιασμό των απολαβών του από το ισχύον συμβόλαιο. Δηλαδή αύξηση από τις 150.000 ευρώ στις 300.000 ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Ωστόσο, αυτό είναι το όριο των «πρασίνων» και πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες, πιθανότατα με την παρουσία και του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου.