Ολυμπιακός: Έρχεται πιθανότατα την Παρασκευή (27/8) στην Ελλάδα ο Καρμπόβνικ!

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και την Παρασκευή (27/8) για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οριστική συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών το πρωί της Πέμπτης (26/8), απομένουν πλέον οι υπογραφές.

Ολυμπιακός: Έρχεται πιθανότατα την Παρασκευή (27/8) στην Ελλάδα ο Καρμπόβνικ!

O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωί της Πέμπτης (26/8) τη μεταγραφή του Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο 20χρονος Πολωνός αριστερός μπακ δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή (27/8) να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του από την Μπράιτον, ενώ φημολογείται ότι η οψιόν αγοράς ανέρχεται κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» όντως ήρθαν σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο, όπως είχαν αποκαλύψει νωρίτερα οι Πολωνοί και πλέον αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Καρμπόβνικ ήταν ραγδαίες, καθώς από εκεί που ο Ολυμπιακός συζητούσε με την Ρίβερ Πλέιτ για τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι, οι απαιτήσεις των Αργεντινών ήταν πολύ υψηλές και κάπως έτσι στράφηκε στον Πολωνό αριστερό (και δεξιό) μπακ.

Οι επαφές με την Μπράιτον ήταν διαρκείς το τελευταίο τριήμερο, ο παίκτης ήθελε πολύ να πιάσει λιμάνι και πλέον αυτό που απομένει είναι να μάθουμε την οριστική ώρα άφιξης του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Ολυμπιακός αποκτάει έναν ποδοσφαιριστή που το όνομά του είχε ακουστεί ακόμα και για την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, καθώς εθεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου.

Μόλις οι πρωταθλητές Ελλάδας πληροφορήθηκαν ότι ο Καρμπόβνικ είναι «υπό μεταγραφή», κίνησαν γη και ουρανό και ουσιαστικά έκλεισαν τον παίκτη μέσα σε τρεις μέρες με συνοπτικές διαδικασίες.

Εν αναμονή λοιπόν της άφιξης του παίκτη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.