Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Καρμπόβνικ κάνουν λόγο οι Πολωνοί

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα έως την Κυριακή (29/8) τον Πολωνό πολυσύνθετο μπακ Μίχαλ Καρμπόβνικ. Οι Πολωνοί έγραφαν το πρωί της Πέμπτης (26/8) για συμφωνία, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν κάτι από την ΠΑΕ. 

Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Καρμπόβνικ κάνουν λόγο οι Πολωνοί

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνάς του και οι συζητήσεις με την Μπράιτον το τελευταίο διήμερο είχαν κορυφωθεί για να έρθει ο παίκτης στη χώρα μας. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (26/8) οι Πολωνοί έγραψαν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία (δανεισμό με οψιόν αγοράς).

Ο 20χρονος Πολωνός αριστερός μπακ που μπορεί να παίξει και δεξιά, αλλά και στα χαφ (σ.σ. έχει αγωνιστεί και εξτρέμ!!!), είναι ο παίκτης τον οποίο θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός το προσεχές τριήμερο. Μπορεί δηλαδή από στιγμή σε στιγμή να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και ο παίκτης να είναι στη χώρα μας από την Παρασκευή (27/8) έως την Κυριακή (29/8).

Από τον Ολυμπιακό προς το παρόν δεν επιβεβαιώνουν όλα όσα γράφουν οι Πολωνοί. Ενδεχομένως μέσα στη μέρα να πάρει θέση η πειραϊκή ΠΑΕ και να πληροφορηθούμε ακόμα και την ημέρα άφιξης του παίκτη στην Ελλάδα, γιατί - κακά τα ψέματα - όλα δείχνουν ότι ο Καρμπόβνικ θα έρθει σε συμφωνία.

Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει με τέτοιο τρόπο τον παίκτη και ο Καρμπόβνικ ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή με την συγκεκριμένη προοπτική.

Είναι πολύ πιθανό ο πρωταθλητής Ελλάδας να μην φτάσει καν έως τις 31 Αυγούστου για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές. Θα επιδιώξει να ξεμπερδέψει έως την Κυριακή (29/8) τουλάχιστον σε επίπεδο αφίξεων (με πρώτη του Καμπρόβνικ) και έως την Δευτέρα (30/8) σε επίπεδο ανακοινώσεων.