Παναθηναϊκός: Στον δρόμο ο Βιτάλ, ανακοινώνει Λούντκβιστ, «παλεύει» για Παλάσιος

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Στον δρόμο ο Βιτάλ, ανακοινώνει Λούντκβιστ, «παλεύει» για Παλάσιος

Ημέρες... μεταγραφών αυτές που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι»... τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας και όπως όλα δείχνουν μέχρι το φινάλε της επόμενης εβδομάδας θα έχει συμπληρωθεί το «παζλ».

Στην τελική ευθεία λοιπόν ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ματέους Βιτάλ αναμένεται τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ελλάδα ύστερα και από την ανακοίνωση της Κορίνθιας ότι ο 24χρονος θα παίξει δανεικός στους «πράσινους».

Όσον αφορά στον Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, ο Σουηδός μέσος που έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης (24/8) πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις την Τετάρτη (25/8) και την Πέμπτη (26/8) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Χρόνινχεν με τη μορφή δανεισμού. Ο 24χρονος άσος, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να προλάβει να πάρει μέρος και στην προπόνηση της Πέμπτης με τους νέους του συμπαίκτες.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το παλεύουν και για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι ψηλά στη λίστα της ΠΑΕ η οποία μάλιστα έκανε νέα πρόταση στην Ιντεπεντιέντε και ελπίζει ότι στο τέλος θα καταφέρει να ντύσει στα χρώματα της τον Παλάσιος.