Μπιζότ: «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για Ολυμπιακό»!

Ο Ολλανδός γκολκίπερ Μάρκο Μπιζότ που είχε «παίξει» για να αντικαθιστούσε τον Σα στον Ολυμπιακό, μίλησε για τη μεταγραφή που ήθελε και δεν έγινε ποτέ.

Μπιζότ: «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για Ολυμπιακό»!

Ο Μάρκο Μπιζότ έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τον «έφαγε» στην τελική στροφή ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή για τα γκολπόστ, αλλά με το καλό Euro που είχε κάνει, έπρεπε οι Πειραιώτες να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Ο Ολλανδός πρώην γκολκίπερ της Άλκμααρ είχε πιστέψει ότι θα φορούσε τα ερυθρόλευκα γάντια. Πλέον, συνεχίζει την καριέρα του στην Μπρεστ και το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά μιλώντας στον ολλανδικό Τύπο αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πήγε στον Ολυμπιακό.

«Απογοητεύτηκα! Ο Ολυμπιακός είναι ένας παγκόσμιος σύλλογος και φυσικά ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πειραιάς είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζήσεις», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει άκρη με την Άλκμααρ εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Ολυμπιακό. Στο τέλος πήρε έναν ελεύθερο τερματοφύλακα. Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου! Είχα τσακωθεί και με τους εκπροσώπους μου. Έβαλα πολλή ενέργεια. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσα μόνο το τηλέφωνό μου, πέντε ή έξι φορές την ημέρα».