Παναθηναϊκός: Φιλική τριάρα επί της Β' ομάδας και επιστροφή Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πάτησε χορτάρι ύστερα από οχτώ μήνες και ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 τη Β' ομάδα σε φιλική αναμέτρηση. 

Παναθηναϊκός: Φιλική τριάρα επί της Β' ομάδας και επιστροφή Κουρμπέλη

Ύστερα από οχτώ μήνες ο Δημήτρης Κουρμπέλης πάτησε χορτάρι. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φόρεσε ξανά το περιβραχιόνιο και αγωνίστηκε για 30 λεπτά στη φιλική νίκη επί της ομάδας Β' στο Κορωπί μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός.

Στα αγωνιστικά, η φιλική αναμέτρηση -προπονητικού χαρακτήρα- είχε διάρκεια 60 λεπτών συνολικά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιεί όσους δεν έπαιξαν βασικοί στο 2-1 από τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/8).

κόρερ χρίστηκαν οι Καρλίτος και Σάντσες, με το σκορ να ανοίγει από αυτογκόλ του Κούτσια. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία, με εξαίρεση τον Σιδερά που λόγω ενός χτυπήματος, έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Αγιούμπ.

Οι ενδεκάδες:
Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Σερπέζης (30' Πουγγούρας), Κουρμπέλης (30' Βιγιαφάνιες), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Ζαφείρης (30' Σερπέζης), Κούτσιας (30' Μαρτίνης), Αντωνίου (54' Παυλάκης), Ρόμπι, Θεοχάρης (42' Καρνέσης), Σαρδέλης (54' Νταμπίζας), Ηλιάδης (42' Καρβούνης), Σέχου (42' Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (42' Κρυπαράκος).