Ολυμπιακός: Φουλ για βασικός ο Ονιεκούρου στην Μπρατισλάβα

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού στον Χένρι Ονιεκούρου στον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (26/8), αλλά και χρόνο συμμετοχής στον Ρόνι Λόπες.

Ολυμπιακός: Φουλ για βασικός ο Ονιεκούρου στην Μπρατισλάβα

Το 3-0 του πρώτου αγώνα εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει δώσει ένα σαφέστατο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και παράλληλα τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να διαφοροποιήσει ορισμένα πράγματα ως προς την ενδεκάδα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι εκτός απροόπτου αρχίζει και το πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο (21/8) την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό της Σλοβακίας. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως την τελευταία προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (25/8) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τότε ο Χένρι Ονιεκούρου θα πάρει φανέλα βασικού.

Θυμίζουμε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή «παιζόταν» η παρουσία του στο αρχικό σχήμα του πρώτου αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εντούτοις, προτιμήθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά, επειδή βρισκόταν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ λοιπόν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και στο αρχικό σχήμα, μετά το 20λεπτο που έπαιξε στο πρώτο ματς του Φαλήρου. Σε ένα 20λεπτο όπου κέρδισε δύο φάουλ σε πολύ καλή θέση για απευθείας χτύπημα, ενώ αναστάτωσε αρκετές φορές την άμυνα της Σλόβαν με τις ενέργειές του από την αριστερή κόκκινη πλευρά.

Στην Μπρατισλάβα δεν θα δούμε μόνο τον Ονιεκούρου. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Ρόνι Λόπες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει ως αλλαγή από τον πάγκο και δεν θα είναι μία από τις βασικές επιλογές.