Mιλόγεβιτς: Το αποτέλεσμα, για μένα, «μετράει»...

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, από την ήττα και την εμφάνιση της «Ένωσης» στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Mιλόγεβιτς: Το αποτέλεσμα, για μένα, «μετράει»...

Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την ήττα (1-0) της ΑΕΚ, στο «κεκλεισμένων των θυρών», φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, στο ΟΑΚΑ, από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σέρβος προπονητής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ήττα της «Ένωσης», αλλά και την αδράνεια της άμυνας στο γκολ των Αρκάδων.

«Για μένα πάντα μετράει το αποτέλεσμα και σήμερα δεν ήταν καλό. Είχαμε προβλήματα, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Ήθελα να δω πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Υπήρξαν θετικά και κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Περιμένουμε και τα παιδιά που προφυλάξαμε από το σημερινό φιλικό, να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα που πιστεύω ότι θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το τι πρέπει να δουλέψει περισσότερο η ΑΕΚ: «Όλα πρέπει να τα δουλέψουμε. Αλλά, θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να σκοράρεις. Είχαμε ευκαιρίες και θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, αλλά ήταν φιλικό. Δεν μου άρεσε η αντίδραση στο γκολ που δεχθήκαμε. Ήρθε από μία μεγάλη μεταβίβαση 60 μέτρα και είχαμε αδράνεια. Έχουμε αλλάξει παίκτες, αλλά αυτά που ήθελα να δω τα είδα».