Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1- 2: Έκανε βήματα πίσω…

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, δεν είχε ένταση στο παιχνίδι του και έχασε με σκορ 2-1 από τον αξιόμαχο Παναιτωλικό μέσα στη Λεωφόρο σε φιλικό ματς. Εμφανές έλλειμμα ποιότητας έχουν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1- 2: Έκανε βήματα πίσω…

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε και μάλιστα έχασε κιόλας μέσα στη Λεωφόρο με 2-1 από τον Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» και πάλι είχαν κενά στην άμυνά τους, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και είναι εμφανές πλέον πως έχουν έλλειμμα ποιότητας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα φιλικό στην προετοιμασία τους!

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός είχε κι αυτός προβλήματα στην απόδοσή του, αλλά είχε πιο σίγουρες επιλογές, ήξερε τι ζητούσε πάνω στο χορτάρι και... το πήρε.

6΄ Ο Μπουζούκης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή ενώ την μπάλα είχε ο Παναιτωλικός. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε ποδιά στον Ντίας, επιχείρησε να κρεμάσει από τα 40 μέτρα τον γκολκίπερ αλλά η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.

14΄ Κίνηση του Χατζηγιοβάνη από τα δεξιά και σέντρα προς την περιοχή του Παναιτωλικού. Ο Καμπετσής επιχείρησε να σκοράρει με βολέ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ροντρίγκες.

37' Κόρνερ του Μπουζούκη στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ του Μαουρίσιο κατέληξε κόρνερ.

38' Ο Μαουρίσιο ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Λούι και ο διαιτητής καταλογίζει την παράβαση.
Ένα λεπτό αργότερα ο Χστζηγιοβάννης ευστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 1-0.

43' Έπειτα από κόρνερ του Ντίας, ο Φλόρες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό.

49' Λανθασμένη πάσα του Διούδη, ο Καρέλης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Διούδης! Στην εξέλιξη της φάσης ο Διούδης μπλόκαρε μακρινό σουτ του Τσιγγάρα.

66' Ωραίος συνδυασμός του Καρλίτος με τον Χουάνκαρ, ο τελευταίος σεντράρει για τον αφύλαχτο Ιωαννίδη, προλαβαίνει με εκτίναξη ο Ροντρίγκες να απομακρύνει τη μπάλα.

83' Εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, η μπάλα βρίσκει στο τείχος σε χέρι και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι για τον Παναιτωλικό.
Ο ίδιος παίκτης θα εκτελέσει και θα δώσει προβάδισμα 1-2 στους Αγρινιώτες.

Στην υπόλοιπη διάρκεια δεν άλλαξε κάτι, μια και ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ήταν υποτονικός και δεν είχε τη δυνατότητα να ανεβάσει ένταση για να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Παναιτωλικού, που πήρε τη νίκη με το τελικό 1-2.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Μάλης (76΄Βργκοτς) , Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας