Υπόθεση Σισέ: Τον θέλουν και Ιταλοί, αλλά πολύ πιθανό να μείνει

Η Τρουά θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να δελεάσει τον Ολυμπιακό για τον Παπέ Σισέ, ο Σενεγαλέζος είναι στο στόχαστρο και ιταλικών ομάδων, αλλά αυξάνονται πλέον οι πιθανότητες να μείνει.

Υπόθεση Σισέ: Τον θέλουν και Ιταλοί, αλλά πολύ πιθανό να μείνει

Ο Παπέ Σισέ βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες και μετά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μια εμφάνιση που ήταν συνέχεια της πολύ καλής του παρουσίας ως αριστερός μπακ στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν με την Νέφτσι.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ που έχει μπει στο στόχαστρο της Τρουά, με την γαλλική ομάδα να φτάνει έως τα 8 εκατομμύρια, είναι πολύ πιθανό να μείνει στο τέλος.

Δεν μπορεί φυσικά κανένας να το πει με σιγουριά, γιατί σε μά μεταγραφική περίοδο παίζει ρόλο και η... άποψη της αγοράς. Αν έρθει μία προσφορά 10+ εκατομμυρίων ευρώ για τον Σισέ, η λογική λέει ότι θα την συζητήσει ο Ολυμπιακός. Πάντως, τα 10 εκατομμύρια που έφερνε ως απάντηση στην Τρουά προ ημερών, μάλλον φαίνονται λίγα πλέον.

Συν τοις άλλοις, εκτός από την Τρουά φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ιταλίας. Ο Σισέ μετά το πολύ καλό β’ εξάμηνο στην Σεντ Ετιέν και τη συνολική του παρουσία στον Ολυμπιακό, δεν έχει κάνει «γκελ» μόνο σε γαλλικές ομάδες, αλλά και σε συλλόγους στην Serie A.

Πρόταση πάντως ακόμα δεν έχει φτάσει για τον Αφρικανό στόπερ από καμία ιταλική ομάδα. Η ουσία είναι ότι με τις τελευταίες εμφανίσεις του, ο Σισέ δικαίωσε τον Μαρτίνς που έλεγε από τις αρχές του καλοκαιριού ότι ποντάρει πολλά πάνω του. Κι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πλέον πιο πιθανό είναι να μείνει παρά να φύγει. Είπαμε όμως: Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τους νόμους της αγοράς αν έρθει μία εξωπραγματική προσφορά.