ΟΦΗ: Με Γκαγιέχος η αποστολή για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Φελίπε Γκαγιέχος ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/8, 18:00).

ΟΦΗ: Με Γκαγιέχος η αποστολή για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Την τελευταία του προπόνηση έκανε ο ΟΦΗ πριν από το φιλικό του Σαββάτου (21/8) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18:00. Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Φελίπε Γκαγιέχος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό (21/8) φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο θα γίνει στις 18:00 στο γήπεδο της Καλλιθέας. Σε όλο το πρόγραμμα συμμετείχε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Felipe Gallegos και για τον λόγο αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Το σημερινό (20/8) πρόγραμμα περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Adrian Sardinero και ο Boy Waterman, ενώ ο Adil Nabi συμμετείχε στο πρώτο μέρος.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Jonathan De Guzman, Miguel Mellado και Vahid Selimovic, με τον Jon Toral να συνεχίζει θεραπεία.

Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στις 16:30 με προορισμό την Αθήνα περιλαμβάνονται οι:

Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Gallegos, Neira, Μπαλογιάννης, Γρίβας, Kamau, Νοικοκυράκης, Van Duinen, Castaignos.

Η ομάδα μας θα “πετάξει” για Κρήτη στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου (21/8), μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμ. και την Κυριακή (22/8) οι ποδοσφαιριστές (εκτός από τους τραυματίες) θα έχουν ρεπό».