«Κάψα» του Μαρτίνς ο Αχμέντ Χασάν

Στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αιγύπτιου επιθετικού.

«Κάψα» του Μαρτίνς ο Αχμέντ Χασάν

Η μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού και μάλιστα σύμφωνα με τους Πορτογάλους η υπόθεση είναι πολύ προχωρημένη. Στην Ιβηρική Χερσόνησο φιλοξενούν αναλυτικά ρεπορτάζ για την υπόθεση του Αχμέντ Χασάν και επιμένουν πως οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους τον Αχμέντ Χασάν τον γνωρίζει και τον θέλει πολύ στο μεγάλο Λιμάνι ο Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για επιλογή του 48χρονο προπονητή με τη διοίκηση από την πλευρά της να κάνει τα πάντα προκειμένου να ολοκληρώσει και αυτή την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για την Μπράγκα θα είναι ό,τι καλύτερο να καταφέρει να πουλήσει και τον Χασάν, διότι θα βάλει στα ταμεία της ακόμα ένα σημαντικό ποσό που το έχει ανάγκη. Ο 25χρονος επιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια έχοντας σκοράρει έξι φορές.

Οι συζητήσεις των «ερυθρόλευκων» με τη Μπράγκα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών ή και ωρών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Πάντως στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Μαρτίνς είναι αυτός που «καίγεται» για τη μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν.