Ανακούφιση και στην Τρουά για Σισέ!

Η Τρουά περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Παπέ Σισέ, γιατί σκοπεύει να κάνει την τελική της κίνηση τις επόμενες μέρες προς τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσει τον Σενεγαλέζο.

Ανακούφιση και στην Τρουά για Σισέ!

Τίποτα το σοβαρό δεν έχει τελικά ο Παπέ Σισέ παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι θα έχανε την ρεβάνς της Μπρατισλάβας. Ο Σενεγαλέζος στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αποδείχθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει στον επαναληπτικό με την Σλόβαν. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς πλέον μετά το 3-0 δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να επιβαρυνθεί ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, αγωνία για τις εξετάσεις του Σισέ είχε και η Τρουά, η οποία σκόπευε μετά το παιχνίδι με την Σλόβαν να κάνει την τελική της κίνηση για την απόκτηση του Αφρικανού.

Το ότι θα κάνει την τελευταία της προσφορά, άνω των 8 εκατομμυρίων, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα την αποδεχτεί ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που ζητάει ακατέβατα 10 εκατομμύρια ευρώ και συν τοις άλλοις, η εικόνα του Σισέ στο ξεκίνημα της σεζόν είναι το... κάτι άλλο.

Ως αριστερός μπακ στο Αζερμπαϊτζάν ήταν μέσα στη φάση του νικητήριου γκολ με τον Μασούρα, ενώ το βράδυ της Πέμπτης (19/8) κόντρα στην Σλόβαν, είχε καίριες επεμβάσεις, ένα γκολ και υποχρέωσε τον Μποζίκοφ με την πίεση που του άσκησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της σλοβάκικης εστίας.

Η Τρουά πάντως θα κάνει την προσπάθειά της, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα καταφέρει να πείσει τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής έχουν πέσει στο κενό δύο προσφορές που έκανε. Η μία στα 6 εκατομμύρια και η δεύτερη στα 8.