Σούπερ Λίγκα: Πιθανότητα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου

Το... φιάσκο για έναρξη της Σούπερ Λίγκας στα μέσα Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό να αποφευχθεί και να έχουμε σέντρα το παραπάνω Σαββατοκύριακο (28-29/8).

Σούπερ Λίγκα: Πιθανότητα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου

Την Δευτέρα (23/8) θα γνωρίζουμε οριστικά αν θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα το παραπάνω Σαββατοκύριακο (28-29/8) ή όχι. Μπορεί η προκήρυξη να μην υπογράφηκε στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (19/8), ωστόσο, φαίνεται στον ορίζονται ότι η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να ανατραπεί. Από εκεί δηλαδή που έμοιαζε ως πιθανό σενάριο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, τώρα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί να ξεκινήσει σε εννιά μέρες!

Στη σημερινή Γ.Σ. υπήρξε αλλαγή κλίματος από ορισμένους συλλόγους σε ό,τι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό τοπίο, μιας και είναι πολύ πιθανό να βρουν τελικά «στέγη» οι Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός.

Σχετικά με την υποχρεωτική κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2022-23 που ήταν μείζον θέμα, φαίνεται πώς βρίσκεται λύση, αλλά για να ισχύσει για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, του 2023-24 δηλαδή. Κι αυτό γιατί κάποιες ομάδες έχουν διετή συμβόλαια έως το 2023 (ΑΕΚ, ΟΦΗ).

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν στην Γ.Σ. της Δευτέρας (23/8), με τις πιθανότητες πλέον να είναι σοβαρές, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό.