Μετά την Σλόβαν επανέρχεται η Τρουά για Σισέ

Τι λένε στην Γαλλία για τον Παπέ Σισέ και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα πρόταση η Τρουά για να δελεάσει τον Ολυμπιακό.

Μετά την Σλόβαν επανέρχεται η Τρουά για Σισέ

O Παπέ Σισέ αποδεδειγμένα απασχολεί την Τρουά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η γαλλική ομάδα το τελευταίο 20ήμερο έχει καταθέσει δύο επίσημες προσφορές. Η πρώτη στα 6 εκατομμύρια και η δεύτερη στα 8. Φημολογείται ότι θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, μιας και οι πρώτες δύο απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τον Ολυμπιακό.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ που αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (19/8, 22.00) να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχει... ξετρελάνει την Τρουά, η οποία - φημολογείται - ότι θα κάνει μία τρίτη και τελευταία απόπειρα για να τον αποκτήσει. Να καταθέσει μία προσφορά κοντά στα «θέλω» του Ολυμπιακού, που είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια.

Μάλιστα, αυτό που προκύπτει από την Γαλλία είναι ότι η Τρουά επειδή έχει πληροφορηθεί από πρώτο χέρι ότι λόγω των αγώνων με την Σλόβαν, έχει πάψει κάθε συζήτηση για πώληση ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (πλην φυσικά του φευγάτου Σεμέδο), περιμένει την έκβαση του αποψινού ματς με τους Σλοβάκους και αναλόγως θα πράξει.

Αν ο πρωταθλητής Ελλάδας πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, τότε δεν αποκλείεται να επιχειρήσει από την Παρασκευή (20/8) κιόλας η Τρουά να κάνει την νέα της προσφορά. Αν όχι, τότε στο τελευταίο τετραήμερο του Αυγούστου θα κοιτάξει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να επιστρέψει στην Γαλλία ο Σισέ.

Στο λιμάνι πάντως έχουν αποδείξει ότι δεν πουλάνε «όσο-όσο». Αν ερχόταν σε άλλον ελληνικό σύλλογο μία προσφορά της τάξης των 6 εκατομμυρίων και όχι των 8 που ήταν η τελευταία της Τρουά, τότε θα είχε πωληθεί ο παίκτης με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ολυμπιακός θέτει τους δικούς του όρους, ακόμα και τώρα που έχασε σημαντικά έσοδα από τον αποκλεισμό του από το Champions League.