Super League 1: Δεν ψηφίστηκε ούτε σήμερα (19/8) η προκήρυξη

Αβέβαιο το πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 1 αφού στη σημερινή (19/8) συνεδρίαση δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Super League 1: Δεν ψηφίστηκε ούτε σήμερα (19/8) η προκήρυξη

Για μια ακόμη φορά δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Στη σημερινή (19/8) συνεδρίαση της Super League 1, επτά ομάδες (εκείνες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο) Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, ψήφισαν υπέρ και τις επτά άστεγες (μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ) να ψηφίζουν κατά.

Να σημειωθεί ότι θα υπάρξει Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα ενώ παραμένει αβέβαιο το πότε θα έχουμε σέντρα. Ένα από τα σενάρια που είναι πιθανό είναι να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αν τη Δευτέρα (22/08) βρεθεί η λύση με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των "άστεγων" ομάδων και ψηφιστεί και η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα, τότε θα ψηφίσουν και υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά...

Διαβάστε την ανακοίνωση: «Με ψήφους 7 υπέρ - 7 κατά, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Η Γ.Σ. δεν προέβη στη συζήτηση του θέματος περί τροποποίησης του Καταστατικού».