Kαμαρά: «Χαρούμενος για όσους ήρθαν, για μένα, στο αεροδρόμιο!»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μιλώντας στην κάμερα του Aris TV αναφέρθηκε στους φιλάθλους των Θεσσαλονικών, που τον υποδέχθηκαν στο  αεροδρόμιο, τονίζοντας ότι είναι «πεινασμένος» για γκολ κι επιτυχίες.

Kαμαρά: «Χαρούμενος για όσους ήρθαν, για μένα, στο αεροδρόμιο!»

Την επομένη της ανακοίνωσης του Αμπουμπακάρ Καμαρά ως νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη ο Μαυριτανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του Aris TV για τη μεταγραφή του και τη νέα σεζόν που ξεκινά, τονιζόντας ότι είναι «πεινασμένος» για γκολ και επιτυχίες, αλλά κι υπερτονίζοντας το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 26χρονος, που αγωνιζόταν στη Φούλαμ, υποστήριξε πως οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης μία νέα πρόκληση για εκείνον, αναφέρθηκε στους λόγους που υπέγραψε και τόνισε πως αδημονεί να μπει στο γήπεδο και να δείξει τι μπορεί να κάνει:

«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα για τον Άρη. Είδα αυτήν την συμπαράσταση των φιλάθλων και θέλω να ξεκινήσω το γρηγορότερο δυνατό. Όλοι αυτοί που ήρθαν στο αεροδρόμιο ήταν χαρούμενοι για μένα και εγώ ήμουν χαρούμενος που ήρθαν κι αυτοί για μένα.

Όπως είπα στο αεροδρόμιο ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό, παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να βάλω γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω με την υποστήριξη όλων.

Είχα ακούσει ότι ήταν ένα ωραίο μέρος εδώ, δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, αλλά έμαθα ότι είναι μια οικογένεια. Είμαι πεινασμένος, νιώθω τα πάντα, απλά θέλω να ξεκινήσω»

Ενώ για το ότι αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου ανέφερε: «Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα το δείτε στο γήπεδο».