Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί γράφουν για ανταλλαγή Μανωλά, Καμαρά!

Το θέμα Μανωλά κυριαρχεί και πάλι στην Ιταλία. Μάλιστα στη γειτονική χώρα γράφουν για ανταλλαγή του Έλληνα αμυντικού με τον Μαντί Καμαρά!

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί γράφουν για ανταλλαγή Μανωλά, Καμαρά!

Το θέμα της απόκτησης του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό εξακολουθεί να απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ και όχι μόνο βέβαια.

Τελευταίο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα, tuttosport, αναφέρει πως γίνονται συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νάπολι, βάζοντας στο τραπέζι και το ενδεχόμενο της ανταλλαγής Μανωλά με Καμαρά!

Στις συζητήσεις, σύμφωνα με τους Ιταλούς έχει αναλάβει πρωτοβουλία ο Μίνο Ραϊόλα. Ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο, και ατζέντης του Κώστα Μανωλά φέρεται να δουλεύει μια ανταλλαγή του πελάτη του, Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με τον Μαντί Καμαρά με το ποσό της μεταγραφής να πέφτει αρκετά.

Το δημοσίευμα

"Είναι «καυτές» οι τελευταίες ημέρες για το μέλλον του Κώστα Μανωλά, τον οποίο πλησίασε ο Ολυμπιακός που θα ήθελε να τον φέρει πίσω στην πατρίδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tuttosport, η Νάπολι αξιοποιεί τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, για μια διπλή αποστολή: να πουλήσει τον Έλληνα αμυντικό, αφαιρώντας από τη Νάπολι το βάρος ενός συμβολαίου 4 εκατομμυρίων (καθαρά) και να προσπαθήσει να κλείσει την συμφωνία με ανταλλαγή του παίκτη με τον μέσο Μαντί Καμαρά. Ο Ραϊόλα προσπαθεί για μια ισότιμη διαπραγμάτευση, εξασφαλίζοντας και μερικά εκατομμύρια που θα πληρωθούν με την πάροδο των ετών".

Εδώ και μέρες οι Ιταλοί διατηρούν πολύ ψηλά το θέμα του Μανωλά. Κάποια Μέσα ανέφεραν ότι ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ότι θα του καλύψει το συμβόλαιο των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάποια άλλα Μέσα υποστήριζαν ότι η Νάπολι ζητάει 10 εκατομμύρια, ενώ άλλες πηγές ανέφεραν ότι θέλει 20! Εν ολίγοις, σοβαρή άκρη δεν μπορεί να βγει ως προς τις απαιτήσεις της των Ιταλών. Όπως και να ‘χει, μιλάμε για έναν παίκτη που κόστισε στην Νάπολι γύρω στα 35 εκατομμύρια. Οπότε δεν θα τον δώσει κοψοχρονιά.

Από την ΠΑΕ ξεκαθαριζόταν προ ημερών ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα. Κι ο λόγος ήταν προφανής. Τα χρήματα που ζητάει η Νάπολι, δεν μπορεί να τα βρει πρώτα απ’ όλα από ομάδες που συμμετέχουν σε κορυφαίες Λίγκες. Πόσω μάλλον από έναν ελληνικό σύλλογο.