Προσφυγή κατά Παναθηναϊκού λόγω Κουρμπέλη ο Αστέρας!

Τα οφειλόμενα 400.000 ευρώ από την μεταγραφή του Κουρμπέλη θα διεκδικήσει με προσφυγή ο Αστέρας Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό.

Προσφυγή κατά Παναθηναϊκού λόγω Κουρμπέλη ο Αστέρας!

Δεν σταματάνε τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε προσφυγή εναντίον των «πρασίνων» για τα οφειλόμενα 400.000 ευρώ από την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟ.

H μεταγραφή του παίκτη, με βάση τα όσα είχαν συμφωνηθεί, θα έβαζε στα ταμεία των Αρκάδων 700.000. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το ποσό που έχει εξοφληθεί ανέρχεται στις 300.000 και ο Αστέρας αποφάσισε να διεκδικήσει τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ από το «τριφύλλι» δια της δικαστικής οδού.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Τρίπολης προσπάθησαν πολλές φορές για να έρθουν σε συνεννόηση μ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, χωρίς επιτυχία, αφού ουδέποτε τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, οι «πράσινοι» δεν άφησαν άλλη επιλογή στους Αρκάδες από την προσφυγή. Τώρα είναι επιτακτικό για τον Παναθηναϊκό να βρει λύση εξωδικαστικά, αφού σχεδόν σίγουρο ότι ο Αστέρας θα δικαιωθεί στις αίθουσες δικαστηρίου.