Προς Σπέτσια οδεύει ο Αρκάντιους Ρέτσα

Ο Αρκάντιους Ρέτσα που είχε εξεταστεί από τον Ολυμπιακό, φαίνεται πώς καταλήγει στην Σπέτσια, καθώς αυτό θέλει διακαώς η Αταλάντα που φέρεται να έρχεται σε αντίθεση με τα «θέλω» του Πολωνού αριστερού μπακ.

Προς Σπέτσια οδεύει ο Αρκάντιους Ρέτσα

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για αριστερό μπακ. Δεν πρόκειται πάντως να αποκτηθεί άλλος παίκτης, πλην φυσικά του Ρόνι Λόπες που ανακοινώθηκε, έως το βράδυ της Τετάρτης (18/8) που εκπνέει η διορία για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε δύο αλλαγές στην αρχική του λίστα για τα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η μία θα είναι του Λόπες αντί του Κρίστινσον (κατά πάσα πιθανότητα ο Ισλανδός θα μείνει εκτός) και... τέλος. Δεν θα υπάρξει δεύτερη, καθώς οι όποιες εξελίξεις για τον αριστερό μπακ πάνε για μετά το πρώτο ματς με τους Σλοβάκους. Από Παρασκευή (20/8) δηλαδή...

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αρκάντιους Ρέτσα, ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό, τα πράγματα εξελίσσονται με βάση τα «θέλω» της Αταλάντα. Για κάποιον λόγο η ομάδα του Μπέργκαμο θέλει να τον δώσει οπωσδήποτε σε μία ομάδα της Serie A.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ φέρεται να έχει βγει πλέον από το «κάδρο» των Πειραιωτών, ενώ την ίδια στιγμή στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι οδεύει ολοταχώς για την Σπέτσι, την ομάδα δηλαδή που προσπαθεί να τον «ψήσει» να φορέσει τη φανέλα της.

Ο Ρέτσα έδειχνε διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο, η Αταλάντα εμφανίζεται να έχει διαφορετική άποψη και να πηγαίνει κόντρα στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή της. Προτιμάει να τον παραχωρήσει σε μία μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας και όχι σε έναν σύλλογο που θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.