Ολυμπιακός: Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Λόπες

Παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν είναι οριστικά ο Ρόνι Λόπες με μεγάλη οψιόν αγοράς. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Ολυμπιακός: Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Λόπες

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του για τη σεζόν 2021-22 ο Ρόνι Λόπες, με τον 25χρονο διεθνή Πορτογάλο (γεννημένο στη Βραζιλία) εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα, μετά τη συμφωνία δανεισμού του από την Σεβίλλη.

Ο Λόπες πήγε από τα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη (17/8) και οριστικοποίησε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, με τις ανακοινώσεις και τις πρώτες δηλώσεις του να αναμένονται στη διάρκεια της ημέρας.

Η συμφωνία με την Σεβίλλη περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς η οποία υπολογίζεται γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης θα παίρνει λιγότερα χρήματα απ όσα προέβλεπε το συμβόλαιό του στην Σεβίλλη, με τον Ολυμπιακό και την ισπανική ομάδα να έχουν κάνει ειδική συμφωνία επ' αυτού όπως αναφέρουν πηγές στην Ανδαλουσία.

Ο Λόπες θα μπει στη λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Σλόβαν και υπολογίζεται τουλάχιστον για τον επαναληπτικό, καθώς είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης έχοντας κάνει όλη την προετοιμασία της Σεβίλλης. Εκτός λίστας θα μείνει ο Κρίστινσον.