Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ουίσντι Σαχλί

Μία ακόμη μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουίσντι Σαχλί. Είναι 24 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ουίσντι Σαχλί

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και με τη βούλα ο Ουίσντι Σαχλί. Ο 24χρονος εξτρέμ έχει συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αλλά έπρεπε να τακτοποιηθούν κάποια θέματα και εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Είναι Τυνήσιος αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου. Ο 24χρονος είναι ακραίος επιθετικός και αγωνίζεται κυρίως αριστερά.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ουίσντι Σαχλί. Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1997, στο Καζακστάν, διαθέτει Γαλλικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κασπίι Ακτάου, Κλαμπ Άφρικεν και Ετουάλ Σπορτίβ ντι Σαχέλ», αναφέρει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο Ουίσντι Σαχλί, ο οποίος είναι στην Ελλάδα εδώ και λίγες μέρες αλλά από την Τρίτη (17/8) αποτελεί και επίσημα παίκτη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο 24χρονος Τυνήσιος Σαχλί, ο οποίος έχει γαλλικό διαβατήριο, έπαιξε πέρσι στο Καζακστάν με τη φανέλα της Κασπίι Ακτάου, μετρώντας 6 γκολ και 5 ασίστ σε 21 συμμετοχές. Στην πατρίδα του έχει φορέσει τη φανέλα της Κλαμπ Αφρικέν με 3 γκολ σε 34 εμφανίσεις.