Θερμοκρασίες... Αθήνας στο Γκενκ!

Κάτι από Ελλάδα θα θυμίζει η βελγική πόλη το διάστημα που ο Ολυμπιακός θα κάνει προπονήσεις για το β' στάδιο προετοιμασίας του.

Θερμοκρασίες... Αθήνας στο Γκενκ!

Στο Ζέεφελντ δεν υπήρχε μέρα που να μην έβρεξε. Επιστρέφοντας στην Αθήνα οι “ερυθρόλευκοι” τα... είδαν όλα! Και πολλή ζέστη, και αρκετή βροχή, και υγρασία!

Πάνω – κάτω θερμοκρασίες Αθήνας θα συναντήσει ο Ολυμπιακός κατά την εννιαήμερη παρουσία του στο Γκενκ, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμα και για 30 βαθμούς Κελσίου ορισμένες μέρες, αλλά και για βροχές την ερχόμενη εβδομάδα με πολύ υψηλά ποσοστά υγρασίας!

Στο Γκενκ γενικότερα οι Πειραιώτες συναντούν καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, καθώς τις περισσότερες φορές η θερμοκρασία “παίζει” από 25 εώς 32 βαθμούς. Ελάχιστες είναι οι μέρες με συννεφιά ή με βροχή.

Δεν έχουν δηλαδή καμία σχέση με το Ζέεφελντ. Απλώς, φέτος ίσως να έχει δύο-τρεις μέρες βροχές, κάτι που δεν το είχαμε δει τόσο έντονα τα προηγούμενα χρόνια...

Η ουσία βεβαίως είναι ότι ο Ολυμπιακός ήρθε στο Γκενκ κυρίως για τις τρομερές προπονητικές εγκαταστάσεις των ακαδημιών της βελγικής ομάδας, αλλά και για τα δυνατά φιλικά που θα δώσει.

Το βασικό είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποιούν την προετοιμασία τους σε ένα αθλητικό κέντρο που τους παρέχει τα πάντα και αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία, είτε βρέχει, είτε έχει... καύσωνα για τους Βέλγους.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ