ΟΦΗ: Μπήκαν Σαρντινέρο, Σελίμοβιτς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΟΦΗ. Οι Σαρντινέρο, Σελίμοβιτς προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας (16/8).

ΟΦΗ: Μπήκαν Σαρντινέρο, Σελίμοβιτς

Με δύο νέα πρόσωπα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (16/8) για τον ΟΦΗ. Οι Σαρντινέρο, Σελίμοβιτς μπήκαν στο πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκου Νιόπλια.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Αντίλ Ναμπί και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ενώ οι Τζον Τοράλ και Μπόι Βάτερμαν συνέχισαν θεραπεία. Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για τις οκτώ το πρωί της Τρίτης (17/8), υπό τις οδηγίες φυσικά του κόουτς Νιόπλια και των συνεργατών του.

«Με τους Adrian Sardinero και Vahid Selimovic να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/8) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Adil Nabi και Jonathan De Guzman, ενώ οι Jon Toral και Boy Waterman συνέχισαν θεραπεία.

Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, τακτικής, τεχνική πάσας και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (17/8), στις 08:00 το πρωί», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Δευτέρας (16/8).