Γιατί ο Μαρτίνς πήρε τους «φευγάτους» στο Βέλγιο

Υπάρχει λόγος που ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε Μαρίν και Πάρντο στο Βέλγιο που σχετίζεται με το μεταγραφικό παράθυρο της Κίνας!

Γιατί ο Μαρτίνς πήρε τους «φευγάτους» στο Βέλγιο

Στην Γερμανία και τη Σερβία ξέρουν ότι ο Μάρκο Μάριν έκανε τεράστιες προσπάθειες για να αποσπάσει ένα καλό συμβόλαιο από την Κίνα.

Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει σήμερα να το βρει. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή σε μία μεταγραφική περίοδο. Πάντως ο Γερμανός άσος βρίσκεται κανονικά στη 28άδα του Γκενκ και το Έρμελο.

Αυτό συμβαίνει γιατί, αν θα προκύψει κάτι σήμερα από την Κίνα, θα είναι κυριολεκτικά κίνηση της τελευταίας στιγμής, εφόσον σήμερα κλείνει το συγκεκριμένο μεταγραφικό παράθυρο.

Οπότε, αν μία ομάδα από την Άπω Ανατολή θέλει τον Γερμανό θα πρέπει να κινηθεί αστραπιαία. Όπως φυσικά και για τον Πάρντο, ο οποίος επίσης ψαχνόταν για Κίνα, αλλά ειδικά για τον Κολομβιανό δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Αντιθέτως, με τον Μάριν καλό είναι να περιμένουμε και σήμερα, ασχέτως αν οι πιθανότητες έχουν μειωθεί για τα καλά. Απομένουν λίγες ώρες ακόμα για να κλείσει το παράθυρο στην άλλη άκρη του κόσμου.