ΟΦΗ: Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Καμερούν ο Επασί

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Ντέιβις Επασί κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Καμερούν.

ΟΦΗ: Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Καμερούν ο Επασί

Ένας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Μετά τον Ουές, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Συρίας, ήρθε πρόσκληση και για τον Επασί από το Καμερούν.

Ο κίπερ της ομάδας του Ηρακλείου κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Το Καμερούν σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα αναμετρηθεί με το Μαλάουι και την Ακτή Ελεφαντοστού. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

«Οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ πλησιάζουν, με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να ετοιμάζονται να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Μετά τον Abdul Weiss, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Συρίας, σειρά πήρε ο Devis Epassy.

O 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί μια από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Καμερούν και θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τους αγώνες με το Μαλάουι (3/9) και την Ακτή Ελεφαντοστού (6/9)», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.