Ολυμπιακός: Ο σημαντικός ρόλος του Μαρτίνς στις μεταγραφές των Λόπες, Τικίνιο

Καθοριστικός έχει αποδειχτεί ο Πέδρο Μαρτίνς για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Ρόνι Λόπες και Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο σημαντικός ρόλος του Μαρτίνς στις μεταγραφές των Λόπες, Τικίνιο

Το "ΦΩΣ" στο φύλλο του Σαββάτου (14/8) σας αποκάλυψε την επαφή που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ρόνι Λόπες. Η επικοινωνία του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας με τον ποδοσφαιριστή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Ο 25χρονος άσος έψαχνε μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να μπορέσει να πάρει τα πάνω του.

Το γεγονός πως μίλησε μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν καθοριστικό προκειμένου και εκείνος να πειστεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη λύση. Για να γίνει άλλωστε η μεταγραφή του Ρόνι Λόπες θα έπρεπε κι εκείνος να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του.

Έριξε τα χρήματα του, αλλά και πάλι για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι μία ακόμα υπέρβαση και ειδικά σε μία σεζόν που δεν θα υπάρχουν τα έσοδα του Champions League. Και η επικοινωνία του Πέδρο Μαρτίνς με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο αποδεικνύεται γι' ακόμα μία φορά καθοριστική.

Κάπως έτσι πείστηκε και ο Τικίνιο Σοάρες να πει το "ναι". Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από την Πόρτο, αλλά είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους και ειδικά από την Τουρκία που μπορούσαν να του προσφέρουν αρκετά χρήματα.

Τελικά προτίμησε τον Ολυμπιακό και σε εκείνη την ιστορία καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επικοινωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μίλησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή του εξήγησε τι ρόλο θα έχει στην ομάδα και κάπως έτσι έγινε η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο ρόλος του Μαρτίνς στις μεταγραφές είναι ενεργός και αποδεικνύεται καθοριστικός, όπως καθοριστικός ήταν και ο Μοντέστο τόσο με τον Βατσλίκ όσο και με τον Κούντε.