Μποροβήλος: «Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος σχολίασε τις εξελίξεις με τα τηλεοπτικά και τη σέντρα του πρωταθλήματος που είναι στον...αέρα.

Μποροβήλος: «Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Μποροβήλος, στέκεται στο θέμα της υπογραφής της προκήρυξης του πρωταθλήματος και δηλώνει αισιόδοξος πως έστω και την τελευταία στιγμή μπορεί να βρεθεί λύση.

Η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου στο arcadia sports:

«Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε καλοκαίρι έχουμε γεγονότα που καθιστούν προβληματική την έναρξη.

Την ίδια ώρα στα ξένα πρωταθλήματα έχουν οριστεί όλες οι αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

Η ανεξήγητη αντιπαλότητα των συνεταίρων εκτός των αγωνιστικών χώρων είναι η αιτία που το προϊόντος υποβαθμίζεται και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στον καθρέφτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που έχουμε κατακρημνιστεί στην 21η θέση της UEFA και έπεται και συνέχεια. Όσο αυτό δεν το καταλαβαίνουμε το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχώς θα υποβαθμίζεται.

Ελπίζω την ερχόμενη Τρίτη να επικρατήσει η λογική απ' όλες τις πλευρές έτσι ώστε έστω και την έσχατη στιγμή να βρούμε λύση, γιατί πρέπει να σκεφτούμε και τους φιλάθλους που περιμένουν να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βέβαια πρέπει να υπολογίζουμε και τον προγραμματισμό που έχουν κάνει όλες οι ομάδες, ο οποίος έχει γίνει βάσει του ότι θα έχουμε σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο. Οτιδήποτε άλλο τους βγάζει εκτός προγράμματος και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα».