ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Ασίστ Ανσαριφάρντ, γκολ ο Σάκχοφ

Με γκολ του Σάκχοφ στο 68’ η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Την ασίστ ο Ανσαριφάρντ.

ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Ασίστ Ανσαριφάρντ, γκολ ο Σάκχοφ

Ένα γκολ του Σάκχοφ στο 68' ήταν αυτό που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Ο Μιλόγεβιτς έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Μισελέν.

Ο κόουτς της ΑΕΚ παρέταξε σχεδόν ίδια ενδεκάδα όπως εκείνη που επέλεξε στο προηγούμενο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε σχηματισμό 4-2-3-1. Μοναδική εξαίρεση ο Μισελέν, ο οποίος ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Χατζισαφί ξεκίνησε πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο κέντρο της το δίδυμο των Τζαβέλλα και Βράνιες με τον Στάνκοβιτς στην εστία. Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι ήταν οι δυο μέσοι, με τον Τάνκοβιτς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Αλμπάνης στο αριστερό άκρο και Λιβάι Γκαρσία στο δεξί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρισκόταν ο Ανσαριφάρντ.

Για τη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου, ο Σαράνοφ ήταν στην εστία, Βύντρα και Μαρτίνεθ οι δύο πλάγιοι μπακ, με τους Αντέτζο και Μαζουλουξή στο κέντρο της άμυνας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Γκέντσογλου και Τζανδάρης με τον Νούνιες μπροστά τους, οι Καραμάνος και Ρόμανιτς στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Μανουσάκης.

Στο 68' Σιμάνσκι και Ανσαριφάρντ συνεργάστηκαν όμορφα εναλλάσσοντας την μπάλα, με τον Ιρανό φορ να τροφοδοτεί τον Σάκχοφ, ο οποίος βρήκε δίχτυα τέσσερα λεπτά με την είσοδό του στον αγώνα.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77' Μιτάι), Τζαβέλλας (84' Λάτσι), Βράνιες (84' Μήτογλου), Μισελέν (77' Σβάρνας), Λε Ταλέκ (64' Σάκχοφ), Σιμάνσκι (87' Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς (87' Ραντόνια), Αλμπάνης, Λιβάι Γκαρσία (77' Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. Έπαιξαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Ταϊρόν, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τσούκαλος, Τρούμπουλος.