Ιωνικός – Ατρόμητος 1-1: Μοιρασιά στη Νεάπολη

Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το φιλικό του Ιωνικού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-1: Μοιρασιά στη Νεάπολη

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τον Άοσμαν να δίνει το προβάδισμα στον Ιωνικό στο 35' και τον Ατρόμητο να φτάνει στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Ρομαό, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός. Ο Χουτεσιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μύγας και Βαλεριάνος τα δύο μπακ και οι Σάντσες και Γκοτσούλιας στο κέντρο της άμυνας. Ρομαό και Ντάλσιο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Καμπράλ και Λένις οι δύο εξτρέμ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και ο Άοσμαν πίσω από τον Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης. Στον Ατρόμητο ο Άνχελ Λόπεθ παρέταξε επίσης την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Πίριτς στο τέρμα, τους Χατζηισαΐα και Στρούγγη στο κέντρο της άμυνας και τους Καστεγιάνο και Βασιλαντωνόπουλο αριστερά και δεξιά. Σάλομον και Νάτσος ήταν οι δύο στο κέντρο με την τριάδα των Μπεντινέλι, Πισάνο και Μουνίθ πίσω από τον προωθημένο Κουλoύρη.

ΟΙωνικός είχε δυο καλές στιγμές με Μύγα (17’), Τουράμ (26’) και στο 35’ έκανε το 1-0 αλλά ο Ατρόμητος απάντησε στο 41’ με το αυτογκόλ του Ρομαό μετά την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Νάτσος, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Σάντσεζ, Γκοτσούλιας, Ρομαό, Ντάλσιο, Καμπράλ, Λένις, Άοσμαν, Τουράμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Πογοσιάν, Μάναλης, Μαχαίρας, Καμπράλ, Βαφέας, Κιάκος, Ντελγάδο