Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Άχαστος στα φιλικά (highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τρία δοκάρια οι Αρκάδες.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Άχαστος στα φιλικά (highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει ακάθεκτος να σημειώνει νίκες στις φιλικές αναμετρήσεις του δείχνοντας πανέτοιμος ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Αρκάδες επικράτησαν και του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 με σκόρερ τον Βαλιέντε στο 36’ ενώ είχαν και τρία δοκάρια, με τους Τιλίκα, Κρέσπι και Σίτο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον Αστέρα με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος στο τέρμα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο και Γκαρθία από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, Βαλιέντε και Μουνάφο στο κέντρο, και οι Κρέσπι, Ριέρα και Τιλίκα τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τον Πέδρο Κόντε στην αρχική ενδεκάδα, μαζί με τον Σνάιντερ στην επίθεση στο 4-4-2 που επέλεξε. Ο Λοντίγκιν ήταν στο τέρμα, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε και Σάλιακας από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, Σιόντης και Καραχάλιος οι δύο μέσοι και τους Γκραντάφσκι και Περέα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Μόλις στο 9' ο Αστέρας άγγιξε το γκολ όταν έπειτα από γύρισμα του Γκαρθία, ο Τιλίκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 36' ο Γκαρθία σέντραρε και ο Βαλιέντε με κεφαλιά νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες είδαν για δεύτερη φορά την μάλα να σταματάει στο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κρέσπι, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει απευθείας το φάουλ στο 64' αλλά η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι.

Στο 83' οι παίκτες του Ράσταβατς είχαν και τρίτο δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Σίτο. Ο ΠΑΣ είχε τεράστια ευκαιρία με τους Μορέιρα και Λιάσο στο τέλος για να σκοράρει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (70' Τσιφτσής), Γκαρσία (70' Καρμόνα), Άλβαρες (70' Τασουλής), Ατιένθα (70' Χριστόπουλος), Καστάνιο (70' Αντζουλάς), Μουνάφο (70' Ιγκλέσιας), Βαλιέντε (46' Κανελλόπουλος, 70' Σανταφέ), Κρέσπι (70' Καπίγια), Τιλίκα (70' Σίτο), Ριέρα (70' Αλί Μπαμπα), Μπαράλες (70' Μπενίτο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Σιόντης, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα, Κόντε