Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ο Μαλής έκανε τη διαφορά...

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Αγρίνιο. Το γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Μαλής στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ο Μαλής έκανε τη διαφορά...

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0). Ένα ματς που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Ριζούπολη αλλά τελικά λόγω του προβλήματα στον χλοοτάπητα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το Σάββατο (14/8) στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο Emileon. Στο 77’ από κόρνερ του Ντουάρτε και γύρισμα του Ντίας, ο Μαλής με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με Ροντρίγκες στο τέρμα, Βργκοτς και Κορνέλιους οι δύο στόπερ, ο Χουχούμης στο αριστερό και ο Λούι στο δεξί άκρο της άμυνας. Φλόρες και Τσιγγάρας οι δύο μέσοι, με τον Ντίας σε ελεύθερο ρόλο, τους Μπαρμπόσα και Μεντόσα στα άκρα και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Γιάννης Πετράκης στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βέρχουλστ κάτω από την εστία, Τουτουαρίμα, Ράιλι, Λισγάρας και Μπαξεβανίδης από τα αριστερά προς τα δεξιά της άμυνας, Φατιόν, Σλίβκα και Κάστρο οι τρεις στη μεσαία γραμμή, Παμλίδης και Τσιλούλης στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ντάουντα. Ο Σλίβκα στο 36' είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι νικητές είχαν ευκαιρία με τον Καρέλη στο 52’ ενώ στην ίδια φάση ο Κορνέλιους είχε και δοκάρι. Οκτώ λεπτά μετά απείλησε και ο Μεντόσα, πριν τελικά έρθει το 1-0 από τον Μαλή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους (68’ Μαλής), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μεντόσα (71’ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (71’ Μόρσεϊ), Ντίας (78’ Βέργος, 84’ Περέιρα), Καρέλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης (67’ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα (67’ Βιτλής), Λισγάρας, Ραΐλι (5’ Παπαγεωργίου), Φατιόν, Κάστρο (67’ Ματέι), Σλίβκα, Τσιλούλης (67’ Μαρτίνες), Παμλίδης (67’ Κραγιόπουλος), Ντάουντα (67’ Ιωαννίδης).