Super League, ώρα... μηδέν

Το τελεσίγραφο Βασιλειάδη προς τις ομάδες που ουσιαστικά λέει «πείτε ναι, αλλιώς ξεχάστε με»

Super League, ώρα... μηδέν

Η πρόταση αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τα εκατομμύρια ευρώ που την συνοδεύουν θα πάψουν να να υφίστανται απόψε το βράδυ αν οι ομάδες της Super League δεν την αποδεχθούν.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα τελεσίγραφο από την πλευρά του Υφυπουργού, το οποίο λήγει απόψε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να περιμένει άλλο και έχει ενημερώσει σχετικά τις ΠΑΕ. Το «αγκάθι» στην όλη υπόθεση είναι ο αριθμός των 12 ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2020-21. Για τον κ. Βασιλειάδη ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι διαπραγματεύσιμος ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις ΠΑΕ δεν είναι αποδεκτός.

Η λογική λέει ότι αν μια από τις δύο πλευρές δεν υποχωρήσει έως το βράδυ τότε η πρόταση Βασιλειάδη παύει να υφίσταται και μαζί της τα εκατομμύρια ευρώ που έχει τάξει στις ομάδες. Για το θέμα αναμένεται να ενημερωθεί -αν δεν έχει ήδη- και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπας.