Στο Αγρίνιο το φιλικό Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης, πρόβλημα με τη Ριζούπολη

Στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί το φιλικό του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (14/8) στη Ριζούπολη. Πρόβλημα με την έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Στο Αγρίνιο το φιλικό Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης, πρόβλημα με τη Ριζούπολη

ΗΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/8) το απόγευμα, όπου και έκανε γνωστή την αλλαγή έδρας στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (14/8) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ματςήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Ριζούπολη αλλά ο αγωνιστικός δεν είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό το ματςθα γίνει στο Αγρίνιο.

«Μετά από αίτημα του Απόλλωνα Σμύρνης τo φιλικό τεστ που ήταν προγραμματισμένο για το γήπεδο «Γ. Καμάρας», το Σάββατο, 14.8.2021, θα διεξαχθεί στο Emileon την ίδια ημέρα με ώρα έναρξης 19.00. Ο αγώνας είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η είσοδος δημοσιογράφων – φωτορεπόρτερ, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό μοριακό test (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών). Δεν ισχύουν self test», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Ριζούπολης υπέστη σοβαρές ζημιές λόγω της ζέστης και μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τη λύση που θα δοθεί έτσι να μπορέσει ο Απόλλων Σμύρνης να χρησιμοποιεί χωρίς προβλήματα το γήπεδο.