ΠΑΟΚ: Πάει στην Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, αισιοδοξία για την κατάστασή του

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, έτσι ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό. Αισιοδοξία για την κατάστασή του.

ΠΑΟΚ: Πάει στην Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, αισιοδοξία για την κατάστασή του

Ο 30χρονος Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα θα μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό.

Εκφράζεται αισιοδοξία για την κατάστασή του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο άσος του ΠΑΟΚ υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με την Μποέμιανς.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ο Πορτογάλος φορ να μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να τον εξετάσει εξειδικευμένος γιατρός. Είναι ο ίδιος ο οποίος στο παρελθόν έχει επιληφθεί του προβλήματος του Βιεϊρίνια.

Πλήγμα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού

Ο γιατρός εκτιμά από τη γνωμάτευση που έλαβε πως ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δύο μήνες. ΄Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει από τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και των ομίλων του Conference League αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την κροατική Ριέκα στα play offs.

Βέβαια για να έχουν καλύτερη εικόνα στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα όπως είπαμε θα μπει στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, έτσι ώστε να τον δει και από κοντά ο γιατρός και εν συνεχεία να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία του τραυματισμού και το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.