Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για Ονιεκούρου και έτοιμος για απαντήσεις

Στον Χένρι Ονιεκούρου έγιναν σοβαρές συστάσεις για το γεγονός ότι την επομένη του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς, θεώρησε σωστό να ανεβάσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νέο χρώμα των μαλλιών του, σαν να μην είχε την παραμικρή συναίσθηση για το βαρύ κλίμα στη νέα ομάδα του μετά την αποτυχία της να περάσει στο Champions League.

Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για Ονιεκούρου και έτοιμος για απαντήσεις

Σοβαρές συστάσεις έγιναν αρμοδίως στον Χένρι Ονιεκούρου για το γεγονός ότι την επομένη του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς και εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ομάδας πήγε ως γνωστόν στην Κωνσταντινούπολη και θεώρησε σωστό να ανεβάσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νέο χρώμα των μαλλιών του, σαν να μην είχε την παραμικρή συναίσθηση για το βαρύ κλίμα στη νέα ομάδα του μετά την αποτυχία της να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ονιεκούρου δέχτηκε παρατηρήσεις για το συμβάν, καθώς επισημάνθηκε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς που δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα έπειτα από έναν οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ο Νιγηριανός δείχνει να έχει καταλάβει τι ακριβώς προκάλεσε όλο αυτό, ενώ με τη στάση του στις προπονήσεις φανερώνει ολοένα και μεγαλύτερη ετοιμότητα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια απέναντι στη Σλόβαν.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ του Ολυμπιακού έβαψε τα μαλλιά του πράσινα, με τον κομμωτή του να ποστάρει την φωτογραφία με το νέο μαλλί καιι να προκαλεί πάταγο σχολίων στο Instagram! «Παντού είναι πράσινα», αναφέρει το μήνυμα, δίπλα από το οποίο υπάρχει μία σημαία της Νιγηρίας, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία εμφανίζεται με το νέο πράσινο μαλλί και την πράσινη φανέλα των Boston Celtics με το τριφύλλι για έμβλημα!

Το θέμα με τον Ονιεκούρου είναι απαραίτητο για τον Ολυμπιακό να περάσει στα ψιλά αυτήν την εποχή. Γενικώς, όμως, θα πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα στον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή. Όχι για το χρώμα των μαλλιών του και τα σχετικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και στο ρεπό του να πηγαίνει όπου θέλει. Δεν ήταν, όμως, καλή εικόνα για τον ίδιο τον παίκτη ότι μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της νέας ομάδας του από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη γενικότερη στενοχώρια σε όλο τον οργανισμό εκείνος έκανε ταξιδάκι στην Κωνσταντινούπολη και ανέβαζε φωτογραφίες μέσα στη χαρά από κομμωτήρια. Δεν είναι κάτι που πρέπει να το πεις σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να το καταλάβει. Είναι υποχρεωμένος να κατανοεί από μόνος του τα δεδομένα μιας κατάστασης. Αυτό είναι το θέμα, το πράσσειν άλογα (ή πράσινα άλογα, κατά άλλους μελετητές της γλώσσας), όχι τα πράσινα μαλλιά. Τα ίδια ισχύουν και για ΑΕΚ και Βράνιες, μόνο που εκεί τα ήξεραν…