Ο Ουές του ΟΦΗ (με συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων...) κλήθηκε στην Συρία!

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές μέλος της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκε στην Συρία κι εφόσον αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ασιατικής χώρας κλείνει, για εκείνον, η «πόρτα» της «γαλανόλευκης»!

Ο Ουές του ΟΦΗ (με συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων...) κλήθηκε στην Συρία!

Η προοπτική ν' αγωνιστεί ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές με την Εθνική Ελλάδος δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό αφού ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων κλήθηκε στην εθνική Συρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε περίπτωση που αγωνιστεί (έστω και σ' ένα επίσημο ματς...) δεν θα μπορεί να παίξει στην Εθνική Ανδρών.

Ο δεξιός μπακ της ομάδας του Ηρακλείου, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα, όπως έγινε γνωστό κλήθηκε από την Π.Ο. της Ασιατικής χώρας, για τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με αντιπάλους το Ιράν (2/9) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (7/9).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στην Εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. O εκ των αμυντικών της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας, από τις 21 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Ιράν (2/9) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (7/9). Να σημειωθεί ότι ο Ουές ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Εθνική U21 της Ελλάδας, καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Συρίας».

Ο Ουές έως τώρα είχε παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας φτάσει μέχρι και την Ελπίδων όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Τώρα εφόσον αγωνιστεί στην εθνική Συρίας έστω και σε ένα επίσημο παιχνίδι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην αντίστοιχη Ελληνική.