Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Με Μπενίτο πήρε το τουρνουά

Ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Μπενίτο στο 45ο λεπτό κέρδισε 1-0 τον Βόλο, στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσαν οι Θεσσαλοί.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Με Μπενίτο πήρε το τουρνουά

Ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Μπενίτο στο 45ο λεπτό κέρδισε 1-0 τον Βόλο, στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσαν οι Θεσσαλοί και τα έσοδα θα πάνε στο ορφανοτροφείο της πόλης και στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Το τέρμα που έκρινε και τον τελικό πέτυχε ο Μπενίτο με σουτ στο 45’ μετά το λάθος στην άμυνα του Γκουλέν.

Να σημειώσουμε πως είναι η τέταρτη νίκη για τον Αστέρα σε ισάριθμα φιλικά, με την ομάδα του Ράσταβατς να έχει κερδίσει Ιωνικός, Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0, τον Ατρόμητο με 4-1 και χθες τον Βόλο με 1-0.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ στον Βόλο ξεκίνησε με τριάδα στην άμυνα (3-5-2), με τον Κότνικ στο τέρμα, τους Λογαρά, Γκιουλέν και Ρομέρο πίσω και τους Φεράρι και Πουρίτα να παίζουν όλη την πλευρά στα αριστερά και στα δεξιά αντίστοιχα. Τσοκάνης και Μπαριέντος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Φερνάντες και στην επίθεση Ρεγκατίν και Φαν Βέερτ. Για τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε τον συνηθισμένο του σχηματισμό (4-2-3-1) με τον Τσιφτσή στα δοκάρια, τους Αλβαρες, Χριστόπουλο, Αντζουλά και Καρμόνα από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τους Ιγκλέσιας και Καπίγια στον άξονα, μπροστά τους τον Κανελλόπουλο, στα άκρα τους Σόνι και Τιλίκα και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπενίτο.

Στο 75' ο Παπαδόπουλος του Αστέρα που καθόταν στον πάγκο μπήκε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθεί για ένα δυνατό μαρκάρισμα αλλά ευτυχώς δεν είχαμε συνέχεια...