Λουτσέσκου: «Έλληνες και Ρουμάνοι μια γροθιά για να σβήσουν τις φωτιές»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα, αλλά και για τη συμβολή των Ρουμάνων πυροσβεστών στις επιχειρήσεις για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων.

Λουτσέσκου: «Έλληνες και Ρουμάνοι μια γροθιά για να σβήσουν τις φωτιές»

Συντετριμμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του, τονίζοντας τη συνεργασία με τις ρουμανικές δυνάμεις.

«Δόξα τω Θεώ, εμείς είμαστε σε περιοχή μακριά από αυτές τις καταστάσεις. Παρακολουθούμε όλοι με αγωνία τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της Εύβοιας και των γύρω περιοχών. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ένα δράμα που χτύπησε τους Έλληνες στην ψυχή...» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υποφέρω όταν βλέπω ανθρώπους στον δρόμο που δεν ξέρουν το τι θα κάνουν στην ζωή τους μετά από αυτή την τραγωδία. Υποφέρω να βλέπω ζώα να έχουν ταλαιπωρηθεί.

Προσευχόμαστε όλοι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, και να μην υπάρχουν άλλα θύματα. Κρατάμε τη γροθιά που έγιναν Έλληνες και Ρουμάνοι, που μάχονται μαζί για να σβήσουν τις φωτιές».