Super League: ΔΣ για τον ορισμό της 1ης και της 2ης αγωνιστικής

Δ.Σ. για τον ορισμό της 1ης και της 2ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Super League: ΔΣ για τον ορισμό της 1ης και της 2ης αγωνιστικής

Η Super League ανακοίνωσε την Τρίτη (10/8) τη διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων θα προκύψει ο ορισμός της 1ης και της 2ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος.

Γενική Συνέλευση την Παρασκευή (13/8) στη Super League, με φόντο την ψήφιση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την Τρίτη (10/8), θα υπάρξει και Διοικητικό Συμβούλιο μισή ώρα αργότερα την Παρασκευή (13/8), στο οποίο θα γίνει μεταξύ άλλων και ο ορισμός της 1ης και 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ενίσχυση πυρόπληκτων και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

2. Χορηγικές προτάσεις για διαγωνισμούς Best Goal και Player of the month.

3. Ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 (υπό την αίρεση έγκρισης της προκήρυξης).

4. Τροποποίηση Κανονισμού Παρατηρητών του συνεταιρισμού.

5. Ορισμός εκπροσώπων – διαιτητών του συνεταιρισμού στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ».