Θετικός ο Φερέιρα για αγορά του Βιάνα από τον Ολυμπιακό

Ο τεχνικός της Μπράγκα σε δηλώσεις του εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης της ρήτρας και αγοράς του Βραζιλιάνου από τον Ολυμπιακό.

Θετικός ο Φερέιρα για αγορά του Βιάνα από τον Ολυμπιακό

Πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όμως, έχει ως στόχο να τερματίσει 3η. Η Μπράγκα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος και μάλιστα ο πήχης παραμένει υψηλός.

Ο τεχνικός της ομάδας Άμπελ Φερέιρα μίλησε για την πορεία της Μπράγκα ξεκαθαρίζοντας πως άπαντες θέλουν να τερματίσουν στην τρίτη θέση της κατάταξης. Το τι θα συμβεί, όμως, μέχρι το φινάλε της σεζόν δεν αλλάζει τα πλάνα του σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στον τεχνικό της Μπράγκα έγινε σχετική ερώτηση και για τον Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος αγωνίζεται εκεί με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό και υπάρχει ρήτρα την οποία αν θέλει ενεργοποιεί η πορτογαλική ομάδα. Απ’ όσα είπε φαίνεται πως οι Πορτογάλοι θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα και θα κρατήσουν τον Βραζιλιάνο στόπερ.

«Βλέπω με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο ενεργοποίησης της ρήτρας και δεν θα με ενοχλούσε αν γινόταν κάτι τέτοιο. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ελπίζω και μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι παίκτης που μας έχει βοηθήσει πολύ στη φετινή μας πορεία και ανήκει σε αυτούς που θα ήθελα και τη νέα σεζόν στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Άμπελ Φερέιρα για τον Μπρούνο Βιάνα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως το θέμα των δανεικών είναι πολύ σοβαρό για τον Ολυμπιακό. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί σε άλλους συλλόγους είτε στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα. Επομένως σίγουρα το καλοκαίρι αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει και μάλιστα αρκετά.